Al doilea copil al lui Cabral va fi… “De ce să mai lungesc suspansul?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Însărcinată în 6 luni, Andreea Ibacka, soția lui Cabral, nu a mai rezistat tentației de a ține secretul doar pentru ea, așa că a dezvăluit sexul copilului. 

Vedeta a postat pe blogul său un material în care vorbește despre legendele urbane, metodele populare de previzionare timpurie a sexului bebelușului. După ce povestește despre ce pofte a avut până acum, de schimbările prin care a trecut și despre alte supersitii legate de sarcină, Andreea Ibacka dezvăluie la finalul materialului că ea și Cabral vor avea o fetiță!

“1). O burtă țuguiată în caz de băietel și o burtă mai lată în caz de fetiță. Ei bine, eu am ajuns la borna primelor 6 luni și, da, bifez o burtică țuguiată, după cum ar spune unii.

 2). Un ritm cardiac mai alert în caz de fetiță (apropiat de limita superioară normală BPM) sau mai domol în caz de băiat. Mai alert, să fie primit… în cazul nostru.

 3). Poftă de alimente acre și sărate în caz de băiețel și poftă de dulciuri în caz de fetiță. Mda, ciorbițele au fost la ordinea zilei. Mai mult decât atât, aș devora un platou întreg de murături înainte să înfulec prima prăjitură.

(oar_w460)

4). Cât despre schimbările sesizate la nivelul pielii, specialiștii se bat cu pumnii în piept că pielea devine mai grasă decât de obicei în cazul unei sarcini cu fetiță. Aici mă recunosc, insă doar pe perioada primelor 3 luni de sarcină…”, a scris soția lui Cabral pe blogul său,  www.andreeaibacka.ro .

“Dar fiindcă niciunul dintre semnele de mai sus nu a fost dovedit științific drept indicator pentru determinarea sexului copilului, discuțiile cu pricina rămân doar o modalitate amuzantă de a încerca să ghicim. Si… de ce să mai lungesc suspansul? O SĂ AVEM O FETIȚĂ!”, a anunțat Andreea Ibacka la finalul articolului.

(oar_w460)

Pentru Cabral este a doua fetiță pentru că prezentatorul TV o are deja pe Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka, care este acum o adevărată domnișoară.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel