AJOFM Olt. Aproape o treime dintre participanţii la bursa locurilor de muncă, selectaţi în vederea angajării
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Angajatorii prezenţi la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată vineri la Slatina şi Caracal de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt, au selectat 177 de persoane, reprezentând aproape o treime dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care au participat la bursă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Olt, Elena Iordache, cei 45 agenţi economici care au participat la bursă au prezentat o ofertă de 545 locuri de muncă vacante, din care 28 pentru studii superioare.'Au participat la bursă 589 persoane, din care 177 au fost selectate pentru interviu sau probă de lucru. La Slatina au fost selectate pentru angajare 149 de persoane şi la Caracal 28 persoane', a anunţat Iordache.

La ediţia din 2018 a bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi oferta a fost de 592 de posturi vacante, iar numărul participanţilor a fost de 464 de persoane, inclusiv elevi de liceu din clasele terminale. Atunci au fost selectate în vederea angajării 124 de persoane, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel