Ai o zi proastă? Dă play la acest video! Ai mai văzut atâta bucurie din partea unui cățel?
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Helena Lopes: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/animal-caine-ca-el-animal-de-casa-2253275/
Fotografie de la Helena Lopes: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/animal-caine-ca-el-animal-de-casa-2253275/
Câinii ne învață mereu cum să ne bucurăm de cele mai mici și simple lucruri în viață. 

Prietenii noștri blănoși ne arată în mod constant cum să apreciem momentele de fericire pură, indiferent de circumstanțe. Bucuria câinilor este contagioasă și poate avea un impact pozitiv asupra stării noastre de bine. 

Iată un clip care, cu siguranță, vă va binedispune:

@a24noticias CUMPLEAÑOS PERRUNO ???????? Le hicieron una fiesta a su mascota y su reacción fue de pura felicidad. #Perros #Virales #A24 ♬ sonido original - A24.com

Când un câine se bucură, coada lui începe să se miște într-un ritm frenetic. Este o modalitate de a-și exprima fericirea, iar doar privindu-l ne putem simți mai fericiți. Mulți câini sar de bucurie atunci când sunt entuziasmați. Acest gest simplu și plin de energie poate aduce zâmbete pe fețele stăpânilor lor. Câinii adesea își arată bucuria sărutându-și stăpânii. Aceste „pupături" entuziaste sunt gesturi de iubire și bucurie. Câinii adoră să se joace, și modul lor de a se bucura cel mai mult este atunci când se joacă cu mingea sau cu alte jucării. Viteza și entuziasmul cu care se prind în jocuri sunt de-a dreptul contagioase. Desigur, câinii nu zâmbesc în adevăratul sens al cuvântului, dar expresiile feței lor pot părea așa. Când un câine este fericit, ochii lui strălucesc, și urechile sunt ridicate, semnale clare ale bucuriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel