Ai o nuntă sau un botez? Te poți trezi cu Iulia Albu la ușa casei tale
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Iulia Albu
Iulia Albu
Urmează o nouă etapă în viața Iuliei Albu.

Începând cu data de 17 septembrie 2021, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, Iulia Albu va putea fi urmărită în calitate de gazdă a emisiunii I.A. cu stil. Criticul de modă îi va ajuta pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viaţa lor şi îi va consilia pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca la final, apariţia lor să fie una cu adevărat stilată.

Indiferent de tipul evenimentului, Iulia Albu știe că stilul este cheia oricărei aparitii, care poate transforma orice persoană, radical. Fie că îi va ajuta să îşi aleagă ţinuta pentru un eveniment important din viaţa lor, fie că îi va învăţa cum să dea un refresh propriei garderobe, Iulia Albu este gata să îi ajute pe cei care vor apela la ea.

„Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur şi simplu vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!”, a declarat aceasta.

Cei care doresc să primească ajutorul echipei I.A. cu stil trebuie să îşi scrie povestea într-un mesaj privat, pe pagina de Instagram a Iuliei Albu. Emisiunea va putea fi urmărită începând din 17 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars.

Iulia Albu este o femeie independentă şi de succes. Prezentă într-o emisiune TV, vedeta a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre ea. „Nu mi-e frică, dar nu îmi place soarele. Nu îmi place să mă bronzez”, a spus Iulia Albu, potrivit spynews.ro. „Mi-e frică de pinguini, nu îmi plac. Toți oamenii au câte o problemă, eu o am pe aceasta. Sunt oribili, sunt groaznici. Nu am interacționat cu niciun pinguin, dar nici nu vreau. Sunt anumite lucruri pe care nu vreau să le încerc în viața asta”, a mai dezvăluit criticul de modă.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, mai spunea Iulia Albu într-un alt interviu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel