Manchester City - Arsenal. Aguero, hat-trick
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Aguero
Aguero
Atacantul argentinian Sergio Aguero a reuşit un hat-trick pentru Manchester City, campioana en titre a Angliei, care s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, în faţa formaţiei Arsenal Londra, duminică seara, în derby-ul etapei a 25-a din Premier League. 

Aguero a deschis scorul după doar 48 de secunde de joc, însă Arsenal a egalat zece minute mai târziu, prin francezul Laurent Koscielny. Tot golgheterul sud-american i-a readus pe "cetăţeni" în avantaj, în finalul reprizei secunde (min.44), iar apoi a stabilit rezultatul final, în partea a doua a întâlnirii de pe Etihad Stadium (min.61). Acesta este al zecea hat-trick reuşit în Premier League de Sergio Aguero, atacantul lui City fiind depăşit doar de fostul internaţional englez Alan Shearer, autorul a 11 triple în campionatul englez. 

Aguero, golgheterul all-time al lui Manchester City, a ajuns la 20 de goluri marcate pentru echipa sa, în toate competiţiile, de la debutul acestui sezon. În urma acestui succes, Manchester City s-a apropiat la două puncte de liderul FC Liverpool, care va juca luni, în deplasare, cu West Ham United. 

Vezi şi: Dăncilă, discuție cu Toader

Dieta braziliană. Slăbești mai repede decât credeai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel