Urmărește emisiunea live
Află unde poți merge gratis de Revelion în Capitală
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
Revelion
Revelion

Capitala a intrat în febra Revelioanelor. Autoritățile au pregătit bucureștenilor megapetreceri cu accesul gratuit în mai multe locuri din oraș. Spectacolele în aer liber vor fi organizate în Piața George Enescu, Piața Constituției, pe Bd.Timișoara sau str. Sebastian.

 Vanghelie pregătește în mare secret al 10-lea "Vanghelion".

În Piața Constitutiei se va ține "Revelionul lui Oprescu". Deja clasica petrecere din fața Palatului Parlamentului organizată de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va începe la ora 19.30 și se va încheia la ora 1.00.

"Pentru că este criză bugetară nu ne permitem vedete străine. O să apelăm la artiști români consacrați: Voltaj, Antonia, Directia 5, Vunk și noua formație a lui Cristi Minculescu, Lotus. Principala atracție a programului o să fie însă focul de artificii de la miezul nopții, care deja este mândria noastră, în fiecare an a fost cel mai tare din oraș", a anunțat Mihaela Păun, directoarea ARCUB, instituția care girează toate marile evenimente culturale ale Municipalității.

Tot în momentul trecerii în noul an, pe giganticul sediu al Parlamentului vor fi proiectate jocuri de lumini și lasere.

 Un alt revelion în aer liber va avea loc între orele 20.00 și 02.00 pe Bd. Timișoara, în parcarea Plaza România. Va fi organizat de Primăria Sectorului 6, iar pe scenă vor urca, printre alții, Dj Vasile, Guess Who, Șuie Paparude. "Atracția principală va fi momentul în care mai mulți sportivi vor escalada fațada clădirii, pe care vor efectua diverse exerciții care vor ține cu sufletul la gură asistența", a declarat Adriana Marcu, organizatoarea spectacolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel