Află cum a fost scalpat un indian de un leopard
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
image
image

Un leopard care s-a aventurat în afara junglei a scalpat un trecător din Guwahati, India, înainte de a fi tranchilizat și dus la grădina zoologică.

Autoritățile din orașul indian au capturat un leopard adult de sex masculin care a atacat un trecător, lăsându-l fără scalp. Bărbatul atacat a supraviețuit furiei animalului și chiar a reușit să ajungă pe propriile picioare la spital unde a primit asistență medicală pentru rănile de la cap și față.

Felina înfometată a încercat să mai atace alte trei persoane în zona rezidențială, dar toate au scăpat cu viață din ghearele animalului, unul singur avînd nevoie de internare, informează Daily Mail.

Pentru a fi capturată, un bărbat l-a atras pe leopard într-o casă și l-a închis acolo până când autoritățile au intervenit. Felina a fost tranchilizată și transportată ulterior la o grădină zoologică aflată în aprpierea orașului.

Evenimentul a șocat întregul oraș, iar un localnic chiar a reușit să filmeze scena îngrozitoare.

Potrivit autorităților, comportamentul leopardului este efectul distrugerii de către om a habitatului din junglă. Despăduririle masive din ultimul timp pun în pericol șansele de supraviețuire a animalelor din junglă, fiind astfel minimalizate resursele de hrană pentru acestea. Cel puțin 20 de leoparzi au fost uciși în Guwahati pe parcursul ultimelor două decenii, susțin autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel