Află ce culoare are aura ta
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 11 aug 2022, 11:08
WhatsApp
Foto Pexels
Aura este o rază vibrantă de culoare compusă din energie care curge în jurul ființelor vii. Provenind din cuvântul grecesc pentru „briză”, aura noastră indică stările noastre de spirit, emoțiile și atmosfera generală.

Ai ghicit vreodată la ce se gândea un prieten înainte să spună cuvintele? Sau ai simţit imediat o energie rea de la cineva, dar nu prea puteai explica de ce? Probabil nu citeşti gândurile oamenilor, dar le simţi aura. Oriunde mergem, percepem energia altor oameni pe câmpul aurei lor, conform Daily Oprah.

În esență, înainte de a putea schimba chiar şi un salut cu cineva, aura noastră face prima impresie pentru noi. Dar există o avertizare: ochiul uman nu poate vedea aura fără antrenament. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne recalificăm modul în care privim lucrurile pentru a ne permite să vedem propria noastră lumină exterioară. Merită efortul. Pentru credincioși, aura este un portal către un tărâm mai mistic și sunt dovezi de natură psihică pe care nu le putem comunica sau exprima.

Vrei să afli ce culoare are aura ta? Ai nevoie de o oglindă și de un fundal alb (o foaie albă de hârtie, de exemplu).

Continuarea materialului, AICI!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

G Ad:

Berbec

Vei cere mai multă atenție, și nu doar din partea celor dragi. De asemenea, vei pune mult preț pe respect în orice interacțiune. 

Taur

Poți începe să te preocupi mai mult de mediul în care locuiești. Poate vrei să aduci vreo îmbunătățire sau chiar să schimbi locul. 

Gemeni

Vorba dulce mult aduce! Îți vei da seama ce cuvinte să folosești pentru a obține ce îți dorești. Vei fi și mai optimist!

Rac

Este foarte important ca, pe lângă cheltuielile uzuale, să faci unele și pentru propria persoană. Poți primi un bonus sau o creștere salarială. 

Leu

Cu Venus prin semnul tău, vei avea parte de multe beneficii. Dar este important să nu te victimizezi, ci să te vinzi cât mai bine. 

Fecioară

Poți învăța să accepți unele situații personale care nu sunt perfecte. Și astffel, să poți merge mai departe fără regrete. 

Balanță

Schimbarea lui Venus îți priește de minune. Îți poți face planuri de viitor alături de oamenii cei mai dragi sufletului tău. 

Scorpion

Venus îți va aduce numeroase oportunități în carieră. Depinde doar de tine cum profiți de acestea. Fii mai sigur pe tine!

Săgetător

Îți este pe plac noul tranzit al lui Venus. Vezi viitorul apropiat cu mai multă încredere și astfel îți vei atrage multe șanse. 

Capricorn

Banii sunt făcuți pentru a fi strânși, dar și pentru a fi cheltuiți. Deci nu îți refuza micile plăceri. Încearcă să nu fii zgârcit!

Vărsător

Venus va tranzita zona parteneriatelor. Vei cunoaște oameni buni, care te vor ajuta sau care te vor face să te simți mai bine în pielea ta. 

Pești

Colegii vor fi de mare ajutor. Te vor sprijini atunci când trebuie să pleci mai devreme sau când te lovești de proiecte foarte grele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro