Află care sunt cerințele lui Seal pentru concertul de la București
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
seal
seal

Lapte de soia și șampanie fină, printre cerințele lui Seal care va concerta la Sala Palatului din București pe 27 noiembrie.

Seal a cerut organizatorilor show-ului românesc să-i pună la dispoziție alimente bogate în fibre și antioxidanti, precum fructe și legume, lapte de soia, sucuri naturale și șampanie fină.

 Concertul de la București face parte din turneul său mondial “Soul 2″. Artistul britanic a pregătit un spectacol de o calitate muzicală impecabilă, iar organizatorii evenimentului se asigură că Seal și echipa de artiști interpreți care îl însotesc pe scenă se vor bucura de cele mai bune condiții în capitală României.

 Astfel, Seal și echipa sa vor ocupa un apartament și 23 de camere într-un hotel bucureștean de cinci stele. În ceea ce privește meniul din ziua spectacolului, preferințele culinare ale lui Seal se află în primul rând sub semnul alimentației sănătoase. Astfel, artistul apreciază în mod deosebit alimentele bogate în fibre și antioxidanți și a cerut ca meniul său să conțină din belșug legume și fructe, în special ananas. În ceea ce privește băuturile, Seal preferă ceaiurile, laptele de soia, sucurile naturale și apa plată, însă a solicitat și câteva sticle din cea mai fină șampanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel