Află care este cifra destinului tău, dar și care sunt numerele celor trei etape definitorii din viața ta
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 iun 2022, 15:03
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Numerolgia pitagoreică te ajută să afli mai multe lucruri despre tine, dar și despre calea ta în viață. Află mai jos care este cifra destinului tău, îți arătăm pas cu pas cum o poți calcula, dar și cum poți afla care sunt cele trei etape principale care îți ghidează viața. 

Știai că există o legătură între matematicianul Pitagora și felul în care numerologia ne poate dezvălui secretele vieții?

Cu ajutorul numerologiei pitagoreice poți aplica principiile care îți pot schimba pentru totdeauna modul de înțelegere a vieții. Potrivit lui Pitagora, întreg Universul este alcătuit din tipare și poate fi înțeles matematic. 

Află cifra destinului tău, urmând exemplul de mai jos:

Să presupunem că Maria este născută pe 15.11.1983.

Vom aduna cifrele pe rând: (1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Astfel, vom obține 6 + 2 + (2+1)

Având în final 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Mariei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat deoarece ele au o însemnătate aparte. 

Prima cifră obținută din cifrele zilei (adică 6 în cazul de față) se referă la calitățile pe care Maria le dezvoltă în prima parte a vieții sale, ele trebuie privite cu atenție deoarece o vor ghida pe mai departe. Sunt precum o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu le va însuși nu va putea evolua. 

A doua cifră (în cazul de aici, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Maria, la cele care o definesc cel mai bine. Acestea vor fi cele care o vor face să se simtă cel mai în largul său. 

A treia cifră (adică 3) este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele trei cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea acestora trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, de fapt, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană, tot ce poate să obțină în viață. 

Interpretările numerelor, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?