România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 18 sep, 14:08
Afecțiunea GRAVĂ dezvoltată de femeia care a primit vaccinul anti-COVID dezvoltat de Oxford și Astra Zeneca - CNN
Raportul intern arată ce afecțiune gravă a făcut femeia vaccinată cu serul anti COVID-19 dezvoltat de Astra Zeneca. 

Femeia vaccinată cu serul anti COVID, dezvoltat de Oxford - Astra Zeneca în SUA, a făcut mielită transversă, arată o informația apărută într-un document intern de siguranță al gigantului farmaceutic, obținut de jurnaliștii CNN, conform Mediafax. 

În act scrie că femeia de 37 de ani, anterior sănătoasă, a suferit mielită transversă confirmată, după a doua doză de vaccin şi că a fost spitalizată din această cauză. Pacienta a avut dureri în braţe şi picioare, dureri de cap şi dificultăţi la mers.

Compania a respins relatările din presă despre faptul că femeia are un caz confirmat de boală neurologică rară. Din cauza stării de sănătate a participantei la studiile clinice de fază 3, acestea au fost oprite o perioadă, şi reluate în urmă cu o săptămână, însă doar în Marea Britanie şi Brazilia, nu şi în SUA.

Reprezentanţii companiei nu au recunoscut în mod oficial afecţiunea femeii, vorbind public despre o “boală inexplicabilă” pe care o are aceasta. Anumiţi specialişti au acuzat chiar lipsa de transparenţă a acestora.

Niciun alt caz similar nu a fost diagnosticat printre alţi voluntari ai studiului, potrivit raportului obţinut de CNN. Femeia care s-a îmbolnăvit după vaccin a început să se simtă mai bine.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro