Aeroport Henri Coandă, incident. Degajare de fum pe o pasarelă de îmbarcare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
coanda
coanda
Incident petrecut miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, unde u nitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113 a degajat fum.

Unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113, de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă a degajat fum miercuri dimineaţa, însă pompierii aeroportului au intervenit imediat şi au stins începutul de incendiu, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Traficul aerian nu a fost afectat, susţin reprezentanţii CNAB

"Astăzi, la Aeroportul Henri Coandă, în jurul orei 10:55, unitatea externă a unui aparat de aer condiţionat, amplasat pe pasarela de îmbarcare 113, a degajat fum. Pompierii aeroportului au intervenit imediat şi au stins începutul de incendiu. Traficul aerian nu a fost afectat, pasarela de îmbarcare nefiind în uz în acel moment. Nu s-au înregistrat pagube materiale, cu excepţia climatizorului în cauză", potrivit surselor citate. 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel