Bahmuţeanu, apel telefonic care a bulversat-o. Discuția, pe DC News TV / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuţeanu s-a înscris, înainte de izbucnirea pandemiei, la un Master de Psihologie Clinică, iar în această perioadă dificilă oferă, gratuit, consiliere psihologică, ca voluntar. Vedeta a povestit de unul dintre apelurile telefonice care i-au rămas în minte şi au marcat-o.

Adriana Bahmuţeanu oferă, în această perioadă, alături de alţi colegi, consiliere psihologică gratuită pentru persoanele care au de suferit în perioada stării de urgenţă şi a restricţiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus. Vedeta a povestit un apel care i-a rămas în minte.

"Am primit un apel de la o doamnă care mi-a spus că, înainte să vorbească cu mine, se simţea ca în Jurassic Park, dar că acum este mai bine şi mi-a rămas în cap treaba asta. E o doamnă care munceşte foarte mult, soţul îi ia toţi banii, ea nu are acces la banii pe care-i câştigă, de asemenea, un soţ violent, alcoolic, ştiţi foarte bine cum se încadrează personajele de genul acesta. La fel, am consiliat-o, am învăţat-o ce să facă pentru că, în momentul în care dragostea se transformă în război iar acest război în violenţă, recomandarea mea este ca victima să iasă cât mai repede din situaţie", a povestit Adriana Bahmuţeanu.

Detalii în video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel