Adriana Bahmuțeanu a fost și ea curtată de manelistul Dani Mocanu. ”Băi, știi ce bine mă simt!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Adriana Bahmuțeanu
Foto: Facebook / Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu a mărturisit în emisiunea lui Măruță că Dani Mocanu a invitat-o la ”cafele”.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că și ea a fost curtată de către manelistul Dani Mocanu. Declarația vine după ce în ultima perioadă artistul i-a tot făcut declarații de dragoste Anamariei Prodan. 

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Adriana Bahmuțeanu a declarat că s-a simțit extrem de măgulită pentru faptul că un bărbat mai tânăr decât ea a copleșit-o cu mesaje și invitații la cafea, scrie romaniatv.net.

”Numește un bărbat cunoscut din România, din showbiz, sport, politică sau afaceri care ți-a făcut avansuri și presa nu a aflat?”, a întrebat Măruță.

”Da, Dani Mocanu, dar eu nu am acceptat și presa nu a aflat. I-am zis, mulțumesc, mămică, m-ai măgulit, puteai să fii băiatul meu, mă simt bine. Da, mi-a dat mesaje, m-a invitat la mai multe cafele. Și mi-a zis că-i place de mine și am zis: băi, știi ce bine mă simt! Îți mulțumesc!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Anamaria Prodan răspunde declarațiilor lui Dani Mocanu. ”Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager”

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Dani Mocanu la mesajele de dragoste transmise în ultima perioadă, dar și după ce i-a fost compusă o piesă cu dedicație, scrie romaniatv.net. 

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a spus Dani Mocanu recent, într-un live pe Tik Tok.

Anamaria Prodan i-a răspuns manelistului și chiar l-a felicitat pentru ceea ce face. 

Citește aici ce mesaj i-a transmis manelistului!

Melodie pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu a lansat recent și o nouă piesă și este cu dedicație, cel mai probabil, pentru Anamaria Prodan, așa cum a promis în urmă cu ceva timp. În versurile piesei, manelistul o menționează pe impresara de fotbal și îi transmite că banii ”nu sunt o problemă”. 

”Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, spune Dani Mocanu în versurile melodiei.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel