Adrian Țuțuianu: Guvernul trebuie să redeschidă școlile și economia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Țuțuianu  Foto: Facebook
Adrian Țuțuianu Foto: Facebook
Pro România, prin vocea senatorului Adrian Țuțuianu,  cere Guvernului un program național de testare masivă a populației, pe fondul Covid-19, precum și redeschiderea economiei și a școlilor. 

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PRO România și candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a declarat  la RFI că măsurile adoptate joi seară de Cabinetul Orban nu sunt suficiente.

Guvernul a prelungit starea de alertă, pe fondul Covid-19 și a decis recrutarea a 3.000 de voluntari din rândul absolvenților de Medicină și rezidenților.

”Sunt măsuri cu care acest Guvern ne-a obișnuit. Noi de la Pro România nu am votat nici starea de urgență, nu am susținut nici măsurile adoptate prin starea de alertă”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Senatorul cere redeschiderea economiei și a școlilor: ”Guvernul Orban continuă cu aceleași restricții, fără a avea în vedere lucrurile care sunt cu adevărat importante, cum ar fi redeschiderea economiei, sprijinul pentru IMM-uri, redeschiderea școlilor, cu măsuri care să asigure protecția sănătății profesorilor și elevilor, un program național de testare masivă a populației”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel