Adrian Streinu-Cercel DEZVĂLUIE: 22% din pacienții care se prezintă la spital sunt POZITIVI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Adrian Streinu-Cercel, Managerul Institutului „Matei Balș" din București, a făcut o dezvăluire despre infectarea cu COVID-19. 

Managerul Institutului „Matei Balș" din Capitală, Adrian Streinu-Cercel, a spus, luni, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show", că aproximativ 22% dintre pacienții care se merg la spital și sunt testați sunt infectați cu noul coronavirus.

„Circa 22% din pacienții care se prezintă la spital sunt pozitivi. Orice cercetare e benefică. E bine să se facă cercetări. Lumea nu trebuie să uite că acest virus e în circulație pe teritoriul României. Nu trebuie să ne relaxăm în fața virusului. Tot ce am învățat până acum trebuie să aplicăm în continuare. Masca e cea care va face diferența, apa și săpunul sunt cele care vor face diferența", a spus, luni, Adrian Streinu Cercel, la „Marius Tucă Show".

„România a acționat cu precauție"

„România a făcut lucruri foarte bune. Nu s-a jucat cu termenii. România nu și-a permis să se joace cu termenii. România a acționat ca un tot. Populația a înțeles de la început că e la risc. Fără populație nu am fi ajuns aici. Mai facem noi mici scăpări, dar, în general, România s-a comportat foarte bine. Au intervenit și autoritatile. Starea de urgență a fost pusă la punct. Mă uit la datele oficiale de azi. Italia, 145 de decese, Spania, 87 de decese, Franța, 483 de decese, (...) România,16 decese. E un lucru bun", a mai spus managerului Institutului „Matei Balș", citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel