Data actualizării:
Data publicării:

Adrian Papahagi, despre Revelionul din Ucraina: Focurile de artificii vin sub forma bombelor rusești

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Adrian Papahagi a vorbit despre Revelionul ucrainenilor.

Adrian Papahagi atrage atenția că în timp ce în România, dar și în alte țări ale lumii oamenii s-au bucurat și s-au distrat, în Ucraina oamenii au fost nevoiți să se ascundă din nou în buncăre pentru că Rusia a lansat noi bombardamente. 

VEZI ȘI: Rusia a lansat, în noaptea de Anul Nou, nu mai puțin de 90 de drone asupra Ucrainei

Se întâmplă în contextul în care Moscova pare să își întețească atacurile mai ales în timpul sărbătorilor importante, precum Crăciunul, Anul Nou sau Paștele, semănând teroare în rândul civililor din Ucraina care nu se mai pot bucura de aceste momente. Tradiționalele focuri de artificii din noaptea de Revelion din Kiev au dispărut. Acum focurile de artificii vin sub forma bombelor rusești. 

Adrian Papahagi: Ucraina, unde focurile de artificii vin sub forma bombelor rusești

VEZI ȘI: Atac ucrainean masiv în Rusia. Update: 14 morți, inclusiv 2 copii și peste 100 de răniți. Kremlinul cere o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU - Reuters / video

"Revelionul în România, unde ne organizăm singuri focurile de artificii, și Ucraina, unde focurile de artificii vin sub forma bombelor rusești. Hai, flăcăi de la AUR, înjurați putredul Occident, care nu-i clar ce ne face, și ignorați Rusia, care știm exact ce face, de Paști, de Crăciun și de Revelion (după ambele calendare)!", a scris Adrian Papahagi pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Ucraina sărbătorește Crăciunul pe 25 decembrie pentru prima dată – în timp ce dronele rusești s-au lansat peste noapte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel