Data publicării:

Adrian Năstase: Nu știu dacă mai sunt membru PSD, dar sunt simpatizant al partidului

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Adrian Năstase a fost întrebat dacă mai este membru PSD.

Invitat la B1 TV, în emisiunea lui Robert Turcescu, Adrian Năstase a fost întrebat dacă mai este membru PSD. Răspunsul său a fost:

„Nu știu. Politic... aș putea să fiu”.

Apoi, Adrian Năstase a continuat: „Nu mi-am mai plătit nici cotizația, dar nici nu am fost invitat în povestea aceasta. Sunt simpatizant, ca să spun așa, al PSD”.

VEZI ȘI: Năstase: „Contractul privatizării PETROM poate fi desecretizat doar pentru comisia parlamentară”. Redevențele pot fi schimbate în 2024, an superelectoral

După ce Austria a refuzat aderarea României la Schengen, Adrian Năstase vine cu mai multe comentarii privind OMV Petrom.

Contractul privatizării PETROM poate fi desecretizat doar pentru comisia parlamentară, spune premierul Adrian Năstase.

„Am remarcat o anumită isterie in legătură cu DESECRETIZAREA contractului. DESECRETIZAREA s-a făcut pentru membrii Comisiei care au putut consulta contractul de sute de pagini in perioada 2006-2008. Acelasi lucru se poare repeta dacă se va constitui o nouă comisie parlamentară care să examineze alte aspecte ale activitătii OMV Petrom, inclusiv indeplinirea clauzelor post privatizare. Contractul prevede clauze de confidentialitate care nu permit publicarea lui pentru ratiuni privind competitia comercială. Sau cineva să-si asume plata unor daune financiare importante”, a spus Adrian Năstase.

Redevențele pot fi schimbate în 2024, an superelectoral, când avem patru rânduri de alegeri. Vezi aici continuarea articolului: https://www.dcnews.ro/nastase-contractul-privatizarii-petrom-poate-fi-desecretizat-doar-pentru-comisia-parlamentara_898505.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel