Adrian Năstase despre telegramele WikiLeaks: Mi se pare interesant că oamenii politici din România se spovedesc la ambasade
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian-Nastase
Adrian-Nastase

Preşedintele Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase, a calificat drept „trist“ faptul că „oamenii politici din România se spovedesc la ambasade“, făcând referire la „Mi se pare interesant că oamenii politici din România se spovedesc la ambasade, mi se pare destul de trist lucrul acesta“, a afirmat, luni, Adrian Năstase, citat de Agepres.

În ceea ce priveşte punctele de vedere exprimate de unii social-democraţi, care se regăsesc în telegramele atribuite Ambasadei SUA la Bucureşti, Adrian Năstase a precizat că, din punctul său de vedere, „unii dintre colegi încearcă să sară etapele în partid“.

„Probabil de aici şi o anumită nerăbdare de a comenta, de a se poziţiona într-un anumit fel faţă de terţi, ca să mă exprim elegant“, a mai spus Adrian Năstase.

Citeşte şi:

WIKILEAKS – Băsescu despre dosarul Năstase: Nu ma faceţi să dau drumul la aceste dosare. Fiecare dintre plângerile penale împotriva lui Năstase sunt de la oameni din partidul vostru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel