Adrian Mutu revine la Fiorentina - ipoteza lansată de site-ul de casă al italienilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fotbalistul Adrian Mutu, liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești, ar putea reveni la Fiorentina, formație pentru care a evoluat în perioada 2006-2011. Informația apare pe site-ul violanews.com, conform căruia ipoteza întoarcerii atacantului român la echipa italiană este încă de actualitate.

Ideea venirii lui Mutu la formația la care este legitimat și portarul român Ciprian Tătărușanu a fost vehiculată încă din septembrie, însă atunci mutarea nu s-a concretizat. Adrian Mutu a fost aproape de un transfer de la Petrolul la gruparea indiană FC Pune City. FIFA s-a opus însă acestei mutări, deoarece jucătorul și-a reziliat contractul cu ploieștenii după data de 31 august, când s-a încheiat în mod oficial perioada de transferuri din fotbalul internațional.

Adrian Mutu, care pe 8 ianuarie va împlini 36 de ani, a cerut permisiunea să se poată antrena cu Fiorentina, iar conducerea clubului a vorbit cu antrenorul Vincenzo Montella. Dacă acesta își va da acceptul, atunci vârful va face totul pentru a-l convinge pe tehnician că este în formă.

Il Corriere Fiorentino scrie că Mutu ar putea reprezenta o opțiune ieftină pentru întărirea echipei în luna ianuarie, iar venirea experimentatului atacant ar putea aduce o doză de entuziasm în lotul grupării viola.

Fiorentina ocupă locul 8 în Serie A și este calificată în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde va întâlni echipa engleză Tottenham, unde este legitimat fundașul român Vlad Chiricheș.

Vezi și: Mutu îl atacă pe Pițurcă după victoria României cu Irlanda de Nord

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel