Adrian Mutu, noul antrenor al echipei FC U Craiova 1948
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Adrian Mutu
Adrian Mutu
Adrian Mutu a fost numit, vineri seara, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FC U Craiova 1948, nou-promovată în Liga I. 

'Briliantul' a semnat un contract pe doi ani cu echipa craioveană, la care îl înlocuieşte pe Eugen Trică, acesta despărţindu-se luni, pe cale amiabilă, de gruparea din Bănie.

Adrian Mutu a adunat 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgheterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite.

În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

Adrian Mutu a fost selecţionerul echipei naţionale Under-21 a României, în perioada ianuarie 2020-martie 2021, calificând-o la turneul final, desfăşurat în luna martie.

Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a clubului Al Wahda (Emiratele Arabe Unite). Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel