Adrian Câciu, ironie amară după anunţul redeschiderii plajelor. Cum se va face accesul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Economistul Adrian Câciu a ironizat anunţul redeschiderii plajelor de la 1 iunie şi a anunţat cum se va face accesul pe litoral. 

"Accesul pe plajă se va face pe bază de arbore genealogic. Dacă nu aveti, nu puteti dovedi ca faceti parte din aceeasi familie, dar puteți încerca purtând cu dumneavoastră dosarul cu certificate de naștere, de căsătorie si livretele de familie. Dacă nu aveți, puteti însă lua și două cărți cu dumneavoastră : Biblia si Istoria Ilustrată a Românilor. Imposibil să nu semănați cu cineva din poze.

Recomandarea este că dacă sunteți mulți să declarați că vă trageți toți din Stefan cel Mare. Se stie despre el că a cam dat iama în femei și sigur aveți o legătură de sânge. Dacă sunteți peste 10 dar sub 20 sunteți olteni.

Mihai Viteazul a fost ceva mai cuminte. Dacă sunteți peste 5 dar sub 10 sunteți ardeleni. Nu știți din cine vă trageti dar ati făcut Unirea. Dacă sunteți sub 5 sunteti de la UDMR. Punct. Având însă în vedere că toți ne tragem din Adam și Eva ar trebui să se prezume că facem parte din aceeași familie. În concluzie, doar extratereștrii trebuie să păstreze distanța de 2 m între șezlonguri, fiind din familii diferite.", a scris Adrian Câciu pe Facebook. 

"Închipuiţi-vă cum va fi să meargă guvernanţii"

"La fel va fi și la terase! Este o bună ocazie să-i depistăm. Închipuiti-vă cum va fi să meargă guvernanții la plajă sau pe terasa. Vom afla, din două una:

1. Ori sunt rude și stau toți laolaltă.

2. Ori sunt extratereștri și stau câte 4 separat.

Este totuși o eroare în prevederile libertății de Dâmbovița: Sezlongurile ar fi trebuit să fie de inox si dezinfectate la fiecare 4 ore, asigurându-se și canale de scurgere a picaturilor de virus în recipiente speciale care să dea și rezultatul testului Covid. E prea prețios pentru a se scurge pe nisip", a încheiat economistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel