Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 14 noi 2020 / 18:23
Adrian Câciu, explicaţie ca pe Titanic pentru economia scufundată a României
Adrian Câciu
Economistul Adrian Câciu a folosit o metaforă cu celebrul Titanic pentru a explica stadiul critic în care se află economia României. 

"Explicație plastică, ca să nu mai fiți supărați pe singurul economist care și-a făcut stindard din marketingul eșecului : Ești pe Titanic. Vă scufundați. Titanicul ajunge cam la 100 de metri adâncime iar tu și ceilalti reușiți să ieșiți dintre fiarele contorsionate ale vaporului scufundat și să înotați, tinându-vă respirația, în sus, pentru a ajunge la suprafață. Nu ajungeti toti.

Voi, românii, vă ridicati mai putin de jumătate din distanță, aerul în plămâni nu mai poate fi ținut, începeți să luați apă și vine Cîțu și vă spune ca ați urcat istoric, mai mult decat in ultimii 20 de ani, datorită lui. În timpul asta, ungurii, nemții și mulți alții au ajuns la suprafață și respiră.

Voi, nu! Cam atât!

Scuze dar nu pot sa pierd timpul cu toate prostiile debitate de orice individ de genul ăsta. Un om care nu face diferența dintre investițiile publice și investițiile străine directe crezând că sunt complementare.", a scris Adrian Câciu pe Facebook. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro