Adopție Sorina. Procuroarea Maria Pițurcă a lovit microfoanele jurnaliștilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Procuroarea Maria Pițurcă, cea care a agresat-o pe Sorina, fetița adoptată din localitatea Baia de Aramă, a agresat astăzi jurnaliștii care o așteptau în fața sediului CSM. 

Procuroarea Maria Pițurcă, cea care a agresat-o pe Sorina, fetița adoptată din localitatea Baia de Aramă, a agresat astăzi jurnaliștii care o așteptau în fața sediului CSM, conform România TV. 

În imaginile surprinse de camere televiziunilor se poate observa cum procuroarea lovește microfoanele reporterilor și trece nervoasă printre ei. 

”Probabil e un defect de a reacționa violent în anumite situații. Ar trebui să își revizuiască puțin comportamentul pentru că nu o ajută în niciun fel pe doamna procuror. E clar că are niște remușcări. Atitudinea asta înseamnă că are niște probleme... Ar trebui să răspundă exact pentru faptele ei...”, a precizat Dumitru Coarnă în direct la România TV. 

Vezi mai mult aici: Procuroarea Pițurcă, agresivă cu jurnaliștii de la CSM. Coarnă: Trebuie să răspundă pentru faptele ei!

Secția de procurori din CSM, în materie disciplinară, discută, astăzi, suspendarea din funcție a Mariei Pițurcă, procurorul care a luat-o cu forța pe Sorina din familia asistentului maternal, pentru a o duce familiei adoptive.

Vezi și: Adopție Sorina. Procuroarea Maria Pițurcă, suspendare din funcție, decizia la CSM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel