Adolescenți din Arad, bătuți de un bărbat la un meci de fotbal. „Adu sabia, măi!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Adolescenți din Arad, bătuți de un bărbat la un meci de fotbal. „Adu sabia, măi!” / Foto: Pixabay
Adolescenți din Arad, bătuți de un bărbat la un meci de fotbal. „Adu sabia, măi!” / Foto: Pixabay
Doi adolescenți din Arad au fost bătuți de un individ la un meci de fotbal.

Imagini violente au fost surprinse pe un teren de fotbal din Arad. Un părinte a intervenit în cearta dintre doi adolescenţi şi l-a bătut crunt pe unul dintre ei, transmite Pro Tv. Acesta l-a pus la pământ pe băiat şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Ba, mai mult, la un moment dat se aude cum cere cuiva o sabie.

„Adu sabia măi!”, spune acesta.

După aceste momente violente, doi adolescenţi, în vârstă de 16 şi 18 ani, au ajuns la spital. La faţa locului a fost chemată ambulanța, dar şi poliţia. Ambii băieţi ar fi fost loviți de acelaşi bărbat, în vârstă de 54 de ani. Totul ar fi pornit de la nişte neînţelegeri legate de meciul de fotbal. Părinţii adolescenților au depus deja plângere împotriva agresorului. Oamenii legii au anunţat că au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violențe.

Copii din Tecuci, bătuți cu pumnii și picioarele în fața blocului de un bărbat

Scene șocante au fost surprinse și în Tecuci. Un bărbat a fost filmat la sfârșitul lunii august în timp ce bate mai mulți adolescenți, în fața unei scări de bloc. 

În imagini se vede cum un bărbat lovește mai întâi cu pumnul o tânără, pe care o doboară la pământ. Acesta își îndreaptă apoi furia către un alt tânăr, pe care îl lovește cu pumnii și picioarele. Martorii spun că bărbatul a ieșit din bloc și a început să-i înjure pe copii. Acesta ar fi agresat-o și pe adolescenta care a filmat incidentul, potrivit Realitatea Plus.

Agresorul ar fi din Satul Nou, dar ar veni frecvent în Tecuci, la concubina sa. Conform martorilor acesta a mai agresat și cu câtva zile înainte niște adolescenți. Vezi AICI video.

Sindromul Hubris sau pericolul puterii. Cum se manifestă și cum apare

Termenul hubris sau hybris (ὕβρις, hýbris) se referă la un concept grecesc care înseamnă “exces”. Sindromul Hubris a fost descris pentru prima dată de fostul politician David Owen și de psihiatrul Jonathan Davidson. Acesta este asociat cu excesul de putere, iar simptomele se diminuează de obicei atunci când individul nu mai deține această putere. Vezi AICI mai multe informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel