Adolescenta de 16 ani care a aruncat o pisică de la etaj și a filmat totul, amendată de polițiști
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Adolescenta de 16 ani, care a aruncat o pisică de la etaj și a filmat totul senină, a fost amendată de polițiști.

Minora în vârstă de 16 ani din municipiul Bacău, care a aruncat o pisică de la balconul locuinţei, a fost amendată de poliţişti cu 1.500 lei, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, transmite Agerpres. Poliţiştii s-au autosesizat după ce întreaga scenă a fost filmată şi postată pe reţelele de socializare.

VEZI ȘI: Gest șocant al unei adolescente: a aruncat o pisică de la etaj și a filmat totul senină, în timp ce spunea că e experiment social - VIDEO

"Poliţiştii au emis un ordin de plasare a animalului în adăpost, pisica fiind plasată în adăpostul unei fundaţii din municipiul Bacău pentru o perioadă de 45 de zile. Totodată, minora a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform Legii 205 din 2004.", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Potrivit acesteia, atunci când un poliţist constată că un animal se află într-o situaţie de pericol emite de îndată ordin de plasare a animalului în adăpost pentru o perioadă de 45 de zile. Ordinul se pune în executare de îndată de către personalul care asigură prestarea serviciilor publice de adăpostire a animalelor, în prezenţa poliţistului care l-a emis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel