Adolescent reţinut după ce ar fi încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un adolescent a fost reţinut de poliţişti după ce, având faţa acoperită cu un fular, ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe angajata unei săli de jocuri din Sebeş, iar în momentul în care aceasta a acţionat butonul de panică a fugit, fără să reuşească să sustragă bunuri sau valori, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni. 'Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că o persoană, având faţa acoperită cu un fular, ar fi ameninţat-o pe femeie cu un cuţit, cerându-i banii din încasări.

Femeia a reuşit să acţioneze butonul de panică, iar în acel moment persoana a fugit, fără să reuşească să sustragă bunuri sau valori', menţionează IPJ Alba. Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeş, ca şi bănuit de săvârşirea faptei. Acesta a fost reţinut pentru tentativă de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel