ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE. Procesul de admitere la liceu nu se finalizează cu repartizarea computerizată. Din contră, dacă un elev nu definitivează înscrierea la liceu, se consideră că este retras. 

ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE. Astfel, după repartizarea computerizată care s-a afișat în urmă cu o zi, urmează înscrierea la liceu. 

ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE. Înscrierea la licee a candidaților declarați admiși în urma repartizării computerizate se efectuează conform unui program afișat la unitatea de învățământ.

ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE. Actele necesare pentru înscrierea la liceu sunt: 

cererea de înscriere;

cartea de identitate (daca este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată;

adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a;

foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);

fisa medicală.

ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE. Candidaţii care, în perioada menţionată la alin. (1), nu îşi depun dosarele de înscriere, se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către comisia de admitere judeţeană/ a municipiului Bucureşti. 

ADMITERE LICEE 2017. Acte necesare pentru ÎNSCRIERE. Acești candidaţi vor fi repartizaţi de comisia de admitere judeţeană pe locurile rămase libere, după rezolvarea cazurilor speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel