ADMITERE FACULTATE 2014. UNATC. Tot ce trebuie să știți despre admiterea la UNATC, licență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
ADMITERE UNATC 2014. Admiterea la UNATC se organizează la forma de învăţământ cu frecvenţă, cu durata de 3 ani, pe domenii de licenţă: Teatru şi artele spectacolului, respectiv Cinematografie şi media, la specializări acreditate. Specializările, numărul de locuri (fără taxă şi cu taxă), calendarul admiterii, precum şi probele de concurs se fac publice prin afişare la sediile facultăţilor şi pe pagina web a universităţii www.unatc.ro.

VEZI ȘI: ADMITERE FACULTATE 2014. ASE, ESEU MOTIVAȚIONAL-STRUCTURĂ


ADMITERE UNATC 2014. Rezultatele concursului de admitere, verificate şi aprobate de Comisia de Admitere de la nivelul facultăţii, se aduc la cunoştinţă celor interesaţi prin afişare zilnică, specificându-se ora şi data afişării. Media minimă de admitere pentru locurile finanţate de la buget şi pentru cele cu taxă nu poate fi mai mică decât 5,00 (cinci).

VEZI ȘI: Sorin Șaguna, culisele unui spectacol nedrept regizat de Dumnezeu

ADMITERE UNATC 2014. La probele orale sau practice nu se admit contestaţii, indiferent de etapa în care acestea au fost susţinute. La lucrările scrise din etapa I, contestaţiile se primesc în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor, iar la cele din etapa a II-a, în termen de 48 de ore de la afişarea rezultatelor. Deciziile comisiilor de contestaţie sunt definitive. Locurile rămase neocupate după admitere se administrează la nivelul fiecărei facultăţi, în cadrul domeniului de studii de licenţă şi a fiecărei specializări în parte.

ADMITERE UNATC 2014. DOSARUL DE ÎNSCRIERE LA CONCURSUL DE ADMITERE VA CONŢINE URMĂTOARELE:


1. un dosar plic;
2. cerere tip de înscriere (unde se vor menţiona, sub semnătură proprie, toate datele solicitate de formular);
3. diploma de bacalaureat (sau echivalenta acesteia) în original sau adeverinţă eliberată de liceu pentru absolvenţii promoţiei 2014 (în care se menţionează media generală de la bacalaureat, notele obţinute la probele susţinute şi mediile obţinute în anii de liceu);
În cazul în care candidatul s-a înscris la o altă facultate, în locul diplomei de bacalaureat (sau adeverinţei - după caz) va anexa o copie legalizată a acesteia şi copia legitimaţiei de înscriere la concurs la prima facultate, autentificată, după original, de către secretariatul la care s-a făcut înscrierea.
4. certificatul de naştere, în copie legalizată;
5. adeverinţă medicală tip (eliberată de medicul de familie din care să rezulte că este apt pentru înscrierea la facultate);
Candidaţii pentru specializarea "Cinematografie, fotografie, media (Imagine de film şi T.V.)", vor efectua suplimentar, la orice medic specialist, un control oftalmologic, al cărui rezultat va figura pe adeverinţa medicală, cu menţiunea "apt - Imagine".
6. adeverinţă din care să rezulte calitatea de student (pentru studenţii care urmează o a doua specializare); cu mentiunea : scolarizat pe taxa sau buget;
7. diploma de licenţă sau diploma echivalentă cu aceasta în original (după caz);
8. 5 fotografii tip B.I.;
9. B.I./C.I. şi copie;
10. chitanţa de achitare a taxei de înscriere la concurs;

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel