"Tot ce vârâm pe sub nas şi trece dincolo de beregată, că am înghiţit, are doar două posibilităţi: se arde sau se depune. Ca să arzi, ai trei ceasuri. Tot ce nu ai ars în alea trei ceasuri se depune şi din depozit nu se mai scoate. De-aia mâncăm la 3-4 ore, trei mese principale şi două gustărele, ca să păcălim organismul că primeşte, să nu îşi declanşeze mecanismele de economisire, dar el să primească o idee mai puţin decât mâncăm, să piardă.
În acelaşi timp, aportul de hidraţi de carbon, zaharuri, fiind mai mic, organismul nu se poate "desdulci" de la o cantitate venită odată, dar aceeaşi cantitate împărțită în cinci face faţă", a explicat medicul Doru Negru, într-un interviu pentru DCNews.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu