Adevărul despre relația de rudenie Alexandru Cumpănașu - Alexandra Măceșanu. A recunoscut tot!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Era 26 iulie. A venit știrea cutremurătoare că o fată răpită a sunat la 112 și a anunțat că este răpită. A fost cel mai trist breaking news. Și au tot urmat informații care au cutremurat o țară întreagă. În aceeași zi, a fost transmisă informația că fata a fost arsă într-un butoi, au ajuns în presă oasele găsite în butoi. 

După ora 16:00, Alexandru Cumpănașu a fost în platou la România TV, unde a făcut declarații cutremurătoare. A spus că fata era nepoata lui. Declarațiile lui Alexandru Cumpănașu au fost șocante și au emoționat o țară întreagă. 

Ulterior, din cauza modului în care au evoluat lucrurile, oamenii au început să nu-l mai creadă pe Alexandru Cumpănașu nici măcar că este unchiul Alexandrei Măceșanu. 

Gândul.info scrie gradul de rudenie pe care-l are Alexandru Cumpănașu cu Alexandra Măceșanu. Potrivit sursei citate, informația a fost confirmată de șeful CNMR. 

Bunicul lui Alexandru Cumpănașu este frate - sau a fost, după cum scrie sursa citată, neștiind dacă cei despre care scriem mai sunt în viață - cu bunicul lui Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel