Adevărul despre relația dintre Mirabela Dauer și Raoul! Interviu
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
A lansat 21 de albume, dintre care 6 cu Mirabela Dauer. Este un Capricorn ambițios și nu se lasă cu una cu două. 

Azi am stat de vorba cu Raoul, care ne-a lămurit ce relație are de fapt cu celebra artistă care cântă binecunoscutele piese nemuritoare “Fotoliul din odaie” și “Morărița”. În exclusivitate pentru DC News, Raoul recunoaște cum și-a pus amprenta asupra lui colaborarea cu Mirabela Dauer, în cei 10 ani de prietenie.

(oar_w460)

- De cât timp ți-ai dorit să ajungi atât de cunoscut ca acum și cum ai reușit?

Chiar dacă sună oarecum clișeic...de mic. Nu știu dacă mi-am dorit neapărat să fiu cunoscut...îmi doream să cânt și să fiu auzit. Nu am avut un plan anume sau un traseu prestabilit. A face carieră în acest domeniu, indiferent de nivelul la care ești, presupune dincolo de un dram de talent, multă muncă, o gândire sănătoasă și un car de noroc.  

- Cum îți place să te caracterizezi?

Ambițios. Tânăr. Tânăr ambițios:)

(oar_w460)

- Ce muzică asculți de obicei?

Ascult orice gen de muzică. Există prea mult frumos.

- Ai recurs la câteva intervenții estetice pentru înfrumusețare. Ce mai urmează?

Nu neapărat de înfrumusețare. Nu mă văd și nu m-am văzut niciodată un om urât. Pentru că nu sunt☺Însă am recurs la o operație estetică, un implant de păr. Aveam această problemă pe care nu o mai am. Oricând ar fi nevoie de astfel de intervenții nu voi da înapoi. Însă pot susține doar ideea de necesitate. E la modă să aduci modificări corporale chiar și când nu e nevoie. Atâtea femei frumoase și-au stricat aspectul și feminitatea recurgând inestetic la...estetică. 

- În ce relații ești acum cu Mirabela Dauer? Mai cântați împreună? Țineți legătura, vă vizitați ca înainte? Urmează noi piese împreună?

Am avut întotdeauna și am și în prezent o relație specială cu Mirabela. Atât de prietenie cât și de colaborare. Relația noastră a fost adesea comentată și adusă în atenția publicului în toate felurile și formele posibile. Cel mai important aici e faptul că Mirabela cântă 6 albume scrise de mine, muzică și versuri, în 10 ani de colaborare, sute de spectacole, zeci de turnee interne și internaționale și o legătura umană minunată. Colaborarea cu Mirabela și-a pus amprenta pregnant în cariera mea de compozitor și textier dar și în viața personală am avut multe lucruri bune de învățat, din mers, de la ea. În viitorul apropiat vom lansa un videoclip. Și mai urmează surprize.

- Cu ce artiști de afară mai colaborezi și unde vei mai concerta în diaspora? Ce turnee mai urmează?

Am colaborat și am făcut parte de pe afișele turneelor din diaspora alături de toți artiștii mari ai acestei țări: Florin Piersic, Stela Popescu, Irina Loghin, Jean Constantin, Maria Dragomiroiu, Marcel Pavel, Andra...și lista continuă. Am colindat toată America și Canada dar și diaspora din Europa, în aproape 30 de turnee.

(oar_w460)

Am colaborat pentru un duet cu una dintre cele mai prolifice artiste din Balcani, Neda Ukraden. Avem un duet împreună.

- Unde ai fost cel mai bine primit în străinătate?

Românii din diaspora sunt foarte receptivi, primitori. Există public bun, de calitate în Israel, Moldova, Europa, dar și peste ocean. 

Citiți mâine partea a doua a interviului cu îndragitul artist Raoul! Aflați ce spune, în  exclusivitate, pentru DC News!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel