Adelina Pestritu este buna gospodina la “Bucatarescu”
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, inventeaza o salata de loboda rosie in show-ul culinar “Bucatarescu”, difuzat sambata, 20 aprilie, de la 11.30, la Kanal D.

Priceputa in ale bucatariei, indemanatica si inventiva, Adelina Pestritu este invitata de Bucatarescu sa-si demonstreze maiestria culinara sub ochii telespectatorilor. Nu numai ca va pune in practica o reteta delicioasa si sanatoasa, dar va povesti cum a inceput sa gateasca, cine i-au fost profesorii in bucatarie, inca de la o varsta frageda. Tot sambata, Adelina dezvaluie intamplari din casnicia tumultuoasa cu Liviu Varciu.

“Talentul culinar l-am mostenit, cred de la mama mea. Imi place sa petrec timp in bucatarie si sa gatesc, sa imi surprind prietenii si familia cu tot felul de preparate”, a spus Adelina Pestritu.

In acelasi episod, Alex Petricean, supranumit Chef D’Artagnan, va realiza faimoasa lui reteta de spata de porc rulata, iar Bucatarescu insusi va propune publicului ineditele fileuri de paste cu legume pregatite in aburi si stropite cu vin alb. Chef Vova va face o demonstratie de virtuozitate exotica, gatind in stilul japonez teppanyaki, jongland ametitor cu cutitele!

Nu ratati sambata, 20 aprilie, de la 11.30, la Kanal D, un nou episod de maiestrie culinara, informatii utile si buna dispozitie, in show-ul “Bucatarescu”!

George Vasile

PR&Communication Assistant Kanal D

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel