Adele a postat prima poză cu iubitul său - FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Foto: Facebook Adele
Foto: Facebook Adele
Adele a postat prima fotografie cu iubitul său.

Adele și Rich Paul și-au oficializat relația. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a publicat prima fotografie alături de iubitul ei în vârstă de 39 de ani, pe Instagram. Cei doi au participat împreună la nunta starului LA Lakers, Anthony Davis, și au profitat de acest moment pentru a face o poză în cabina foto de la eveniment, scrie Daily Mail.

Adele s-a îmbrăcat într-o frumoasă rochie neagră fără bretele și cu mâneci albe umflate, accesorizată cu niște cercei mari, iar iubitul său a ales un sacou negru din catifea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

 

"Adele nu mai este atât de discretă precum era pe vremea când era căsătorită"

La acel moment, un prieten comun al celor doi spunea că relația lor nu este una extrem de serioasă, dar că se simt bine împreună.

„Nu este foarte serios, dar se distrează bine împreună. Au prieteni comuni, așa că a fost frumos. Se distrează și socializează. Adele s-a relaxat. Nu mai este atât de discretă precum era pe vremea când era căsătorită. Își trăiește viața și se simte bine. Se bucură de vară alături de fiul ei, Angelo. Petrec majoritatea timpului în Los Angeles.”, a dezvăluit prietenul artistei.

Cine este Paul Rich

Rich Paul este un agent sportiv al mai multor jucători de baschet cunoscuți, precum LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall. Averea sa este estimată la 46 de milioane de dolari și a negociat, de-a lungul carierei sale, peste un miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi de profil. În 2020, acesta a ajuns în topul revistei Forbes, pentru cei mai puternici agenți sportivi. Rich Paul s-a clasat pe locul 9.

Rich Paul a fost clasat pe locul 2 la baschet, la nivel global. El a fost, de asemenea, inclus pe lista Ebony Power 100 din 2020. Totodată, Rich este fondatorul Klutch Sports, parte a Agenției United Talent Agency (UTA), care a ajuns pe locul 23 în lista celor mai valoroase agenții sportive din lume, într-o perioadă de cinci ani. Paul conduce acum divizia sportivă a UTA.

VEZI ȘI:  Adele, divorțată de Simon Konecki. S-au înțeles în privința copilului și a pensiei alimentare abia acum, după 2 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel