Adela Popescu, însărcinată a treia oară. Radu Vâlcan a făcut PRIMELE DECLARAȚII
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 08 ian, 18:00
Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. 

După ce Adela Popescu a anunțat în direct la „Vorbește lumea” că este însărcinată pentru a treia oară, Radu Vâlcan a făcut și el câteva precizări.

Radu Vâlcan a mărturisit că „am aflat că vom deveni din nou părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni.”

Acesta a mai declarat că au așteptat ca sarcina să treacă de primul trimestru până să dea vestea.

„Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi”, a mai spus Radu Vâlcan. 

De asemenea, Radu Vâlcan a adăugat la Antena Stars că „frăţiorii au aflat deja” și că „sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe.”

Lora îi ia locul Adelei Popescu, la Pro TV

Adela Popescu va intra în concediu prenatal, iar Lora îi va lua locul la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, de săptămâna viitoare.

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am”, a spus Adela Popescu. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro