Adela Popescu ia micul dejun doar după ora prânzului. "Prefer fastingul. Nu am timp de sport"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Adela Popescu
Foto: Facebook, Adela Popescu
Adela Popescu a făcut furori în costum de baie, în Repubica Dominicană. „Am avut acordul soțului” spune ea.

Aflată în Republica Dominicană, Adela Popescu a profitat de câteva momente libere și a postat pe rețelele de socializare fotografii în costum de baie. Fanii au reacționat imediat la poze și s-au strâns mii de aprecieri. Deși a născut trei copii, Adela Popescu are un trup de invidiat. Pentru că în mod obișnuit aceasta nu postează poze în ipostaze provocatoare, prezentatoarea a menționat că a avut acordul soțului, Radu Vâlcan, de această dată, așa că s-a scăldat în lumina blițului, dar și a soarelui, cât a fost el de puțin.

Val de complimente 

Toți urmăritorii de pe Instagram i-au lăudat corpul și naturalețea.

„Ești superbă, naturală, ai un corp omenesc. Dificil în ziua de astăzi, mai ești și mamă de trei copii. Ce să zic, nu știu dacă este natura sau faci eforturi mari, dar nici nu mai contează", i-a scris un admirator Adelei Popescu.

„Rămâi un mister pentru mine: trei nașteri, make-up de televiziune și totuși un trup și-un chip de 18 ani. HOT HOT HOT, babe!", a mai spus un alt fan.

Cum se menține Adela în formă

Adela Popescu este invidiată de multe femei pentru faptul că arată atât de bine după trei  sarcini. Acum ceva timp vedeta a mărturisit pentru ProSport care este secretul ei pentru a-și menține silueta. Aceasta nu este prietenă cu sportul, iar după ultima sarcină nu avea nici timp să facă mișcare. Prezentatoarea a mărturisit că nici nu avea cum să țină regim, așa că face fasting până la ora 12.00, atunci când ia prima masă. Această metodă este folosită inclusiv de Jennifer Aniston pentru a slăbi. Jennifer Aniston îşi începe ziua cu un suc de ţelină, şi abia mai târziu îşi bea cafeaua. Între timp, îşi hrăneşte câinii, meditează şi face exerciţii. Reese Witherspoon îşi începe ziua la fel, cu un suc de verzituri şi o cafea. În vârstă de 43 de ani, Witherspoon se consideră o persoană matinală, dar nu e fanul exerciţiilor de dimineaţă.

Ce este fastingul?

Ei bine, este vorba despre postul negru sau intermitent. În timpul acestui regim alimentar nu se consumă mâncare solidă timp de 16 ore și, evident, se zice pas la micul dejun.

Pentru cei care nu au contraindicaţii din partea medicului, iată câteva beneficii ale postului de 16 ore:

- controlează nivelul zahărului în sânge prin reducerea rezistenţei la insulină

- organismul luptă mai bine cu inflamaţia de orice natură

- sporeşte sănătatea inimii prin reglarea tensiunii, scăderea trigliceridelor şi a nivelului de colesterol

- creşte performanţele creierului şi previne bolile degenerative

- scăderea în greutate prin accelerarea metabolismului

- creşte nivelul hormonilor de creştere, care reglează procesele din corp, pierderea în greutate şi întăresc masa musculară

- întârzie îmbătrânirea, susţine longevitatea

- ajută în prevenirea cancerului şi creşte eficienţa tratamentelor pentru această boală

Studiile pe şoareci care au fost supuşi postului intermitent timp de 11 luni au arătat o îmbunătăţire a funcţiilor, dar şi a structurii creierului. Pentru că fastingul este asociat cu scăderea inflamaţiei, se pare că această metodă este de ajutor în prevenţia bolilor degenerative, precum Alzheimer şi Parkinson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel