Adela Popescu are COVID. Cum se simte vedeta. "Mi-a fost foarte rău!" Shurubel a fost și el testat pozitiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Adela Popescu are COVID. Cum se simte vedeta. "Mi-a fost foarte rău!" / Foto: Facebook Adela Popescu
Adela Popescu are COVID. Cum se simte vedeta. "Mi-a fost foarte rău!" / Foto: Facebook Adela Popescu
Adela Popescu a spus cum se simte după ce a aflat că are COVID-19. 

Adela Popescu s-a infectat cu noul coronavirus săptămâna trecută. Prezentatoarea de la PRO TV s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și cel mai mic dintre copii. Bogdan, colegul său de la „Vorbește lumea”, a apelat-o luni telefonic pentru a afla ultimele noutăți despre starea de sănătate a Adelei, scrie vorbestelumea.protv.ro.

Actrița a povestit că poartă mască în casă pentru a nu-l infecta pe cel mic. Ea a spus și că păstrează în permanență legătura cu medicii pentru a-i informa despre evoluția bolii.

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stare de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile”, a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu: Am avut o zi în care picam pe jos de oboseală

“Noroc cu micuțul, îmi ocupă timpul și uit. Am avut nopți în care nu am dormit deloc! Simt o oboseală profundă, dar nu pot să dorm. Am avut o zi în care picam pe jos de oboseală. Te încearcă și un sentiment de anxietate. Țin permanent legătura cu medicii să-mi spună dacă e nevoie să merg la spital. Fiecare simptom vine împreună cu o panică mare! Nu e o simplă răceală! Te deprimă boala asta. Eu sunt un caz fericit. Au fost doar două zile grele. Lucrurile merg spre bine acum ”, a mai spus Adela.

Adela a fost nevoită să amâne botezul fiului cel mic după ce a fost depistată cu Sars-Cov-2. Întrebată dacă a replanificat botezul, Adela a  spus că momentan acesta nu este o prioritate pentru ea. Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, a fost testat la rândul său pozitiv cu Sars-Cov-2. Acesta a fost înlocuit luni în emisiunea „Vorbește lumea” de Cosmina Păsărin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel