Urmărește emisiunea live
Acuzații de FALS ÎN ACTE la Ministerul Sănătății. Documente care au același număr de înregistrare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Există suspiciuni de fals în înscrisuri la Ministerul Sănătății.

Realitatea Plus a intrat în posesia unor documente care au același număr de înregistrare. Se întâmplă după ce Ministerul Sănătății a transmis că decizia privind constituirea unui grup de lucru care să verifice raportarea deceselor Covid a fost adăugată din pix în registrul de corespondență de la cabinetul secretarului de stat ulterior, astfel încât să dea impresia de legalitate și să susțină afirmațiile fostului ministru Vlad Voiculescu, transmite RealitateaPlus.

Astfel, pe cele două registre apare numărul de înregistrare 578. Totuși, în dreptul respectivului tabel apar înscrisuri diferite.  Ambele tabelele au fost completate cu pixul și ar fi suportat modificări, potrivit Realitatea Plus. Modificările ar fi fost făcute chiar de către fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan. 

Documentul cu nr. de intrare 578 a fost adăugat ulterior. Pe pagina următoare se observă că există deja un document cu acest număr, emis de forumul de diabet, care reprezenta o invitație la un forum online. Se poate observa și că scrisul este diferit față de cel din registrul anterior. 

Reamintim că premierul Florin Cîțu a solicitat verificarea tuturor documentelor emise în ultima perioadă și semnate de Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, iar la Ministerul Sănătății a fost demarată o anchetă.

VEZI ȘI: Cîțu vine cu dovada care nimicește grupul de lucru făcut de Ministerul paralel al Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel