Acuzații grave pentru un ministru din Guvernul Cioloș: Susține un site EXTREMIST
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un ministru din Guvernul lui Dacian Cioloș este suspectat chiar de oamenii care au ieșit în stradă, de cei de dreapta, că este implicat în susținerea unui site remarcat prin articolele agresive la adresa unor categorii sociale și minoritare. 

Vorbim despre Marius Raul Bostan, propus ministrul al Comunicaților în Guvernul Cioloș. El ar fi implicat în susținerea site-ului inliniedreapta.ro, un site cunoscut pentru articolele agresive la adresa unor categorii sociale și minoritate. În plus, cel propus ministru al Comunicaților arfi și vicepreședintele Fundației Ioan Bărbuș, al cărei președintele promovează un discurs identic cu al site-ului menționat. Astfel, Marius Raul Bostan nu ar îndeplini criteriile de integritate cerute de ONG-uri, care prevăd ca un ministru propus că nu fi promovat sau să nu promoveze un discurs dicriminatoriu, bazat pe ură, scrie Româniacurată.ro

Pe Facebook a început să circule o captură foto din care rezultă că Marius Raul Bostan ar fi detinătorul site-ului inliniedreapta.ro. Site-ul autointitulat conservator funcționează pe domeniile iniliniedreapta.ro și inliniedreapta.net și, conform RoTLD, este deținut de Fundația Ioan Bărbuș, unde Marius Raul Bostan este vicepreședinte. Președinte este Ana-Maria Cernea, care a scris un articol pentru The New York Times în care a sugerat că protestatarii împotriva fracturării hidraulice ar fi fost susținuți de Rusia. 

După dezvăluiri, site-urile au picat. 

Foto: România curată

(w670)(w670)(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel