Actrița Oana Predescu, despre „urâtul” și „frumosul” din viață și din teatru
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 17 sep, 17:20
WhatsApp
Actrița Oana Predescu, despre „urâtul” și „frumosul” din viață și din teatru
Actrița Oana Predescu, un tânăr talent al Teatrului Românesc, povestește, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost drumul ei spre scenă.

Oana Predescu s-a născut pe 3 septembrie 1990, în Târgoviște. A studiat Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Arta Actorului: Studii de Licență – promoția 2016 și Studii Materale – promoția 2018.

Înainte de Facultatea de Teatru, Oana studia Istoria, deși talentul actoricesc fusese remarcat încă de pe băncile liceului. La ce a renunțat Oana Predescu pentru a-și urma visul de a deveni actor, CITIȚI INTERVIUL PE SPECTACOLA!

Rețetă Chef Paul Mihăilescu: Piept de rață cu piure de dovleac și pară caramelizată / VIDEO

Chef Paul Mihăilescu a dezvăluit, într-un interviu acordat Spectacola și DC News, secretele din bucătăria sa.

G Ad:

„Noi avem un piept de rață aici, crestat pe piele. Pentru că mă interesează ca șocul termic să ajungă cumva să rumenească pielea, și în același timp să topească grăsimea. Asezonăm cu sare și piper doar pielea, nu și carnea, pentru că sarea scoate apa din țesutul cărnii, iar apoi, aceasta nu s-ar mai prezenta cum trebuie, devine foarte dură și nu vrem să mâncăm ceva cu textură de cauciuc. Vrem ceva cât mai fraged”, a explicat chef Paul Mihăilescu pentru Spectacola și DC News. 

Cum se prepară corect pieptul de rață și care sunt legumele vedetă din sezonul toamnei, care merg cel mai bine lângă acest preparat, vedeți pe SPECTCOLA!

Iuliana Marciuc a fost elev de top: „Am fost premiantă cu coroniță, comandant de grupă, de detașament și chiar de unitate”

Iuliana Marciuc, realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, de la TVR2, a povestit, în exclusivitate pentru Spectacol, ce visa să devină în copilărie, care este relația ei cu notele primite de fiul său la școală și ce fel de elev era ea. 

SPECTACOLA:  În primii ani de scoală, le ce cariera ai visat?

Iuliana Marciuc: Am vrut să fiu artistă ...așa parcă suna și un cântec. Apoi m-am gândit că pot face teatru și în viață.

SPECTACOLA: Dar copilul tău?

Iuliana Marciuc: Nu-l spunea bine pe "r" și mi-a spus că vrea să fie "actoi" iar puțin mai tărziu a zis regizor...

Dacă Iuliana Marciuc s-a numărat printre elevii de top, ce facultate a urmat și care este cea mai draga amintire din viața sa de student...CITEȘTE CONTINUAREA INTERVIULUI PE SPECTACOLA!

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro