Actriţa care doarme 'cu un pistol' după scandalul El Chapo
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Cunoscuta actriţă şi producătoare mexicană Kate del Castillo a dezvăluit miercuri că, după izbucnirea scandalului care i-a legat numele de traficantul de droguri Joaquín 'El Chapo' Guzmán, doarme 'cu un pistol', relatează EFE.

Kate del Castillo a dezvăluit acest lucru într-un episod al emisiunii difuzate pe Facebook Watch, 'Red Table: The Estefans', în care Gloria, Emily şi Lili Estefan discută de la locuinţa lor cu diferiţi invitaţi. În cadrul programului, actriţa mexicană a vorbit cu celebra cântăreaţă Gloria Estefan despre 'poziţia sa vulnerabilă' şi despre episoadele complicate din viaţa sa şi a apropiaţilor săi după scandalul El Chapo.

Kate, care este prietenă bună cu Gloria şi cu soţul ei, producătorul şi omul de afaceri Emilio Estefa, şi are o relaţie de mulţi ani cu Lili Estefan, gazda emisiunii de ştiri şi evenimente latino 'El Gordo y la Flaca', a oferit detalii necunoscute despre consecinţele schimbului de scrisori şi vizitei pe care i-a făcut-o lui Guzman în 2015, care pe atunci era căutat de poliţie.

Actriţa a dat zeci de interviuri pe această temă şi a realizat chiar şi un documentar pentru Netflix, 'Cum l-am cunoscut pe El Chapo', însă până acum nu a detaliat stresul psihologic cauzat de relaţia sa cu temutul traficant de droguri. 'Încă nu l-am depăşit', a recunoscut Del Castillo, cu vocea întretăiată şi luptând pentru a nu izbucni în lacrimi.

Ea nu s-a referit însă la spaima pe care a trăit-o când l-a cunoscut pe Guzmán, ci la persecuţiile suferite, potrivit ei, după ce guvernul mexican a dat ordin pentru capturarea acestuia. După ce autorităţile au anunţat că l-au prins pe traficantul de droguri, graţie conexiunii sale cu Kate Del Castillo, actriţa a început să se teamă pentru viaţa ei şi a familiei sale şi a fost chiar nevoită să-şi părăsească locuinţa.

'Toată lumea ştie unde locuieşti', i s-a spus. Atunci ea a cumpărat o armă de foc în cazul în care ar avea nevoie de protecţie. Del Castillo a povestit că lupta în justiţie cu autorităţile mexicane pentru această informaţie i-a consumat toate economiile şi banii pe care i-a primit după cele două sezoane ale serialului 'Ingobernable', difuzat de Netflix, pentru documentarul despre El Chapo şi ce de-al doilea sezon al serialului 'La Reina del Sur', care a fost transmis anul trecut de postul Telemundo, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel