Actorul Eusebiu Ștefănescu a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Maestrul Eusebiu Stefanescu, unul dintre cei mai mari artiști ai țării, bun scriitor și de departe cel mai talentat recitator român, a încetat din viață la 70 de ani.

Eusebiu Ștefănescu a fost diagnosticat cu cancer la cap, fostul socru al actriței Emilia Popescu, ajungând  de trei ori pe masa de operație. Din nefericire, cancerul a recidivat de fiecare dată.

Totul a început în vara anului 2013, când actorul  s-a internat la Spitalul Militar din Capitală, iar după analize amănunțite medicii au dat verdictul și l-au anunțat că suferă de o formă de cancer la cap.

După prima intervenție chirurgicală, în 2013, actorul a fost supus unei  noi intervenții, în luna ianuarie și o alta în luna martie, 2014.

Actorul a fost  celebrul pentru memoria sa fabuloasă și capacitatea de a ține minte mii de versuri.

Eusebiu Ştefănescu s-a născut la Ploieşti, în 1944. A fost actor al Teatrului din Ploieşti timp de 16 ani, apoi la Teatrul Mic şi la Teatrul Naţional din Capitală. A jucat în filme celebre, precum „Colierul de turcoaze","Ringul", „Figuranţii", „Liceenii Rock'n'Roll" şi şi-a împrumutat vocea în multe filme de animaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel