Urmărește emisiunea live
Actorul Alexandru Nagy, incident şocant pe scenă: A fost foarte dureros-video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Actorul Alexandru Nagy a povestit, în cadrul unui interviu acordat DC News, cea mai şocantă întâmplare petrecută pe scenă. 

Tânărul actor şi regizorul român Alexandru Nagy a povestit, în cadrul unui interviu acordat DC News, cel mai şocant incident din cariera sa de până acum de actor, şi anume momentul în care s-a accidentat destul de grav în timpul unui spectacol, dar a avut ambiţia de a-l duce până la capăt, ba chiar să susţină o nouă reprezentaţie la numai câteva zeci de minute după.

„Se întreba toată lumea de ce şchiopătează Vasea. Ei bine, şchiopăta pentru că şi-a rupt ligamentele. A fost chiar şocant, pentru că nu ştiam ce mi s-a întâmplat. Am crezut că mi-am luxat piciorul şi am zis că mai stau, nu e o problemă. Dar când am văzut că s-a umflat destul de tare... a fost dureros dar mă bucur că am reuşit să-l duc până la capăt. Au fost două spectacole în aceeaşi zi, iar ligamentele s-au rupt la finalul primului dintre ele. La primul nu am avut nicio problemă, la final s-a rupt, apoi a fost o mică pauză de 15-20 de minute şi a urmat al doilea care a fost destul de complicat de dus până la capăt.  Mi-am spus că niciodată nu o să mai am probleme cu un spectacol, pentru că dacă l-am dus pe acesta la capăt...„, a povestit Alexandru Nagy.

Urmăreşte declaraţiile lui Alexandru Nagy aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel