Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost rănit GRAV într-un accident rutier / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost rănit grav într-un accident rutier. Foto: Facebook Daniel Bodnar
Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost rănit grav într-un accident rutier. Foto: Facebook Daniel Bodnar
Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare.

Aseară, în jurul orei 02.30, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident de circulație produs pe raza comunei Sucevița. Daniel Ghinghiloschi (24 de ani) conducea un autoturism BMW X6 deținut de Daniel Bodnar, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent.

Daniel Bodnar a fost transportat la Iași

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar care a fost diagnosticat cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”. Daniel Ghinghiloschi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De teamă că va rămâne paralizat, medicii l-au trimis de urgență la Iași.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier, informează Ziar de Suceava.

De asemenea, Mihai Goțiu a postat un mesaj în acest sens.

„O veste tragică. Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit leziuni grave în timpul unui accident rutier. Potrivit presei, Bodnar era pasager în mașina condusă de un alt activist de mediu, Daniel Ghinghiloschi. Acesta a pierdut controlul asupra autoturismului BMW pe care îl conducea, mașina lovind violent un podeț și poarta unei case“, se arată în mesajul lui Goțiu.

Soția lui Daniel Bodnar a postat un mesaj de pe contul acestuia

„Salutare, oameni frumoși!

(Așa ii plăcea lui Daniel să ne salute pe toți).

Noi, soția, fetița, frații, surorile și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui.

Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre ale tuturor. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină.

Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!“ se arată în mesajul soției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel