Act de caritate, marca Beyonce şi Jay-Z
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Beyonce-Pregnant-2-1024x744
Beyonce-Pregnant-2-1024x744

Beyonce şi Jay-Z, proaspeții părinți ai micuței Blue Ivy, au hotărât să facă un act de caritate pentru asociațiile care ajută tinerele mame.

Deoarece micuța Blue Ivy a primit nenumărate cadouri încă din primele sale zile de viață din partea prietenilor lui  Beyonce şi Jay-Z, aceștia au hotărât să dăruiască cea mai mare parte unor familii cu copii mai puțin favorizate de soartă.

Beyonce şi Jay-Z au luat această decizie, cu speranța ca cei care au trimis darurile să aprecieze gestul lor, trasmitându-le astfel recunoștința pentru atenția acordată naşterii primului lor copil.

"Au primit sute de daruri în ultimele zile. Oprah Winfrey le-a trimis o groază de cărţi pentru copii, iar P. Diddy, Kanye West, Rihanna şi Mariah Carey le-au oferit cadouri luxoase. Jay-Z şi Beyonce au decis să doneze o mare parte din ele asociaţiilor care sprijină tinerele mame", a declarat o sursă apropiată cuplului, informează site-ului contactmusic.com.

Printre cadourile pe care cuplul nu le va dona se numără o păpuşă încrustată cu diamante, a cărei valoare este estimată la aproximativ 20.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel