Accidente la Brăila: o mașină s-a oprit într-o casă, iar un taxi într-un stâlp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Două accidente au avut loc în acest weekend în Brăila. O femeie a fost rănită. 

În acest weekend, municipiul Brăila nu a fost ocolit de accidente. Sâmbătă seara un taxi din intersecția străzilor Griviței și strada 1 Decembrie 1918 a fost implicat într-un accident. Taxiul a fost proiectat într-un stâlp de electricitate de un autoturism la volanul căruia se afla un brăilean de 65 de ani, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. Pasagera aflată în taxi a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„În jurul orei 19:00, un bărbat, de 65 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un auto pe strada Griviței, la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, virează la dreapta, moment în care lovește un alt auto condus de un brăilean, în vârstă de 39 de ani. În urmă evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din cea de a două mașină, această fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Brăila. 

Duminică, un bărbat în stare de ebrietate a intrat cu mașina firmei în zidul unei case de pe Calea Galați. Șoferul în vârstă de 34 de ani a pierdut controlul volanului și a părăsit banda de mers. Atât zidul casei cât și  mașina au fost grav avariate, a mai scris cotidianul Obiectiv Vocea Brăilei

„În această după-amiază, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul pe strada Calea Galați din municipiu a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, polițiștii l-au identificat pe un brăilean de 34 de ani, în urma verificărilor rezultând faptul că, în timp ce conducea un vehicul pe strada Calea Galați, ar fi schimbat brusc direcția de deplasare către stânga, oprindu-se în gardul unui imobil. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 1,32 mg/l în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influență băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Brăila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel