Accidente grave la Botoșani și Tulcea. UPDATE Două femei și-au pierdut viața
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: ISU Botoșani
Sursă foto: ISU Botoșani
Două accidente grave au avut loc astăzi, o femeie din Tulcea pierzându-și viața. 

UPDATE. Una din cele patru persoane implicate în accidentul rutier produs, duminică, pe drumul european E58, pe raza comunei Băluşeni, a decedat, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Victima este o femeie de 63 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta faţă al unui autoturism care, într-o curbă periculoasă la dreapta, a intrat pe contrasens şi a lovit violent o altă maşină.

În accident a fost rănit şi soţul femeii, şoferul care ar fi vinovat de producerea accidentului. Bărbatul are 66 de ani şi se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani.

De asemenea, doi copii, care se aflau în cea de-a doua maşină, au fost răniţi uşor. Ei au fost transportaţi la spital, însă nu au rămas internaţi.

Accident cu patru victime la Botoșani

Patru persoane, printre care şi doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, pe drumul european E58, pe raza comunei Băluşeni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, citată de Agerpres. 

În accidentul produs în apropiere de Mănăstirea Zosin au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, şi o ambulanţă SMURD, dar şi două echipaje al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Pompierii au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, dar şi pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor", a precizat Dorina Lupu.

Accident grav în Tulcea. O femeie a murit

O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit, după un accident rutier petrecut duminică după-amiază, pe drumul naţional 22A, între satele Topolog şi Saraiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, citat de Agerpres. 

Femeia, în vârstă de 35 de ani, era pasageră în dreapta şoferului şi a murit imediat după ce maşina în care cei doi se aflau a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

"Salvatorii au acţionat de urgenţă pentru extragerea conducătorului auto, bărbat, în vârstă de 42 ani, acesta fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportat la spital cu multiple traumatisme", a anunţat ISU Delta.

În cazul evenimentului, ISU Delta a intervenit cu nouă subofiţeri, o autospecială de stingere cu modul descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag. 

Vezi și: ACCIDENT DN1, 22 ianuarie. Sunt cinci victime, printre care un copil/ Accident în Caransebeș: Un om a murit, șase sunt răniți

Citește și: Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier

Te-ar mai putea interesa: O jurnalistă, lovită cu mașina în timpul unei transmisiuni live - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel