Accident rutier provocat de un minor de 15 ani
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Un copil de 15 ani a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat la volanul unei maşini.

Un minor de 15 ani care conducea o maşină prin satul dâmboviţean Serdanu a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un gard, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa, scrie Agerpres.

Două persoane sunt rănite şi primesc îngrijiri medicale.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că un minor, de 15 ani, care nu deţine permis de conducere, ar fi condus un autoturism pe strada Răsăritului, din Serdanu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil", precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, acestea au găsit un autoturism ieşit în afara părţii carosabile şi au identificat două persoane rănite. Acestea sunt asistate la faţa locului de către echipajele medicale", anunţă ISU Dâmboviţa.

Două fetiţe de 11 ani au fost lovite de o maşină pe un spaţiu verde 

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce, joi seara, două fete în vârstă de 11 ani au fost călcate de o maşină în timp ce se jucau pe un spaţiu verde din localitatea Ţibana, una dintre victime decedând la scurt timp de la internarea în spital, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 248 A din satul Domniţa, din comuna Ţibana.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate, apoi ar fi acroşat două minore, iar ulterior ar fi acroşat gardul unui imobil. În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a trei minore, două dintre ele s-ar fi aflat pe spaţiul verde şi una din autoturism, care au fost transportate la spital.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, la faţa locului, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel