Accident rutier grav, cu Planul Roșu de intervenție activat. Nouă persoane au fost duse la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un accident rutier grav s-a produs în această seară între patru autoturisme, pe DN 65 (DE 574), în zona localităţii Priseaca. 

Echipajele medicale de la Ambulanţă şi SMURD au transportat la spital nouă persoane, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, conform Agerpres. 

În accident au fost implicate patru autoturisme în care se aflau 12 persoane. Două dintre persoanele transportate la spital au suferit multiple traumatisme.

Băsăşteanu a precizat că dintre persoanele implicate, nouă au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar trei au fost monitorizate la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale a fost activat Planul roşu de intervenţie, având în vedere numărul mare de persoane implicate. Au intervenit echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, precum şi poliţişti.

Traficul rutier pe DN 65, în zona producerii accidentului a fost complet blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel