Update: Sunt şi persoane decedate/ Accident pe DN1, circulație oprită: șapte persoane sunt rănite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la KIM JINHONG, Pexels
Fotografie de la KIM JINHONG, Pexels
Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN1, în judeţul Cluj. 

Update: Două persoane au murit în urma accidentului petrecut joi pe DN1, între localităţile Bologa şi Poieni.

"Victima a fost declarată decedată (n.r. - căreia i se aplicau manevre de resuscitare). Alte trei victime, conştiente şi cooperante, vor fi transportate la spital de ambulanţe SMURD şi SAJ. O altă victimă a intrat în stop cardio-respirator şi se aplică manevre de resuscitare. Din păcate, şi a doua victimă a fost declarată decedată", informează ISU Cluj.

- ştirea iniţială - 

Şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, joi seara, pe DN 1, între localităţile Bologa şi Poieni din judeţul Cluj.

"În accident au fost implicate un autotren şi un microbuz. Din primele informaţii au rezultat şapte victime, iar uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Nu s-a impus activarea planului roşu de intervenţie.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri de mers, scrie Agerpres. 

Titi Aur a spus de ce în România nu se reduce numărul accidentelor rutiere 

"Din păcate, societatea românească nu percepe a fi o problemă cu accidentele rutiere. Societatea vede problemele cu gazul, cu energia, cu preţurile, cu toate alea. Dar cu accidentele nu. Pentru că societatea nu vede o problemă, presa nu insistă pe subiectul ăsta, ci lucrează doar punctual. Astfel, nu este forţată mâna autorităţilor pentru a face ceva. 

Eu am auzit un politician care a spus "voi număraţi morţii, noi numărăm voturile". Atunci se punea problema de măsuri mai dure pe şosele. Şi a spus că nu poate, ca politician, să facă asta, pentru că va fi perceput ca un politician rău, care a mărit amenzi. De asta "voi număraţi morţii, noi numărăm voturile". 

Ei bine, când societatea va face presiuni asupra autorităţilor, autorităţile vor fi nevoite să facă ceva", a declarat Titi Aur la DC Conducem. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel